Klien Kita Saka Kanada Teka menyang Pabrik Kita

Agustus 24, 2021

Minggu kepungkur, cilent kita saka Kanada teka ing pabrik kita kanggo nyoba mesin kita.


Dheweke kasengsem ing mesin gilingan cryogenic kita lan pengin digunakake kanggo nggiling pring lan godhong. Dheweke seneng banget karo efek grind.


Kirimake priksaan sampeyan

Minggu kepungkur, cilent kita saka Kanada teka ing pabrik kita kanggo nyoba mesin kita.


Dheweke kasengsem ing mesin gilingan cryogenic kita lan pengin digunakake kanggo nggiling pring lan godhong. Dheweke seneng banget karo efek grind.


Mesin iki nggunakake nitrogen Cairan minangka medium cooling, bisa nggiling materi panas-sensitif menyang wêdakakêna nggoleki, yen sampeyan pengin nggiling woh, sayur-sayuran, Jamu, medicine, plastik lan karet ... etc, mesin mecah cryogenic kita cocok banget.


Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan mesin iki,


Mangga klik ing kene: https://youtu.be/21L1I_LZQ_M


Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan