Kepiye carane nggawe kopi bubuk kanthi mesin giling bubuk kopi?

Juni 03, 2022

Kepiye carane nggawe kopi bubuk kanthi mesin giling bubuk kopi? ana 3 jinis pabrik kang bisa nggawe beda ukuran bubuk kopi lan karo kapasitas beda.

Kirimake priksaan sampeyan

Carane nggawe kopi giling deningmesin giling bubuk kopi?

Ana 3 jinis pabrik sing bisa nggawe bubuk kopi ukuran sing beda.



1) jinis pisanan iku roller mill, iku suitbale kanggo nggawe coarse bubuk kopi.

   lan ukuran wêdakakêna ora banget malah.


2) jinis kapindho iku BSU universal crusher, iku kapasitas cilikmesin giling bubuk kopi.

   yen kapasitas cilik, lan ukuran wêdakakêna watara 40 bolong, banjur mesin iki pilihan.


3) Mesin nomer telu yaiku pabrik pin BSZ, dirancang kanggo bubuk kopi sing apik, lan ukuran bubuk bisa udakara 80 bolong.

  Iku nggunakake industri mesin nggawe bubuk kopi.

  Yen sampeyan kudu nggawe kopi Turki utawa bubuk kopi lemah sing apik, mesin iki minangka pilihan sing paling apik.





Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan