mesin panggang

Sampeyan ana ing panggonan sing bener kanggo mesin panggang.Saiki sampeyan wis ngerti, apa wae sing sampeyan goleki, sampeyan bakal bisa nemokake Brightsail.kita njamin manawa wis ana Brightsail.
Brightsail Industries Group Co., Ltd.. terus-terusan ningkatake layanan pelanggan..
Kita ngarahake nyedhiyakake kualitas paling dhuwur mesin panggang.kanggo para pelanggan jangka panjang lan kita bakal aktif kerja bareng karo para pelanggan kanggo nawakake solusi sing efektif lan mupangat biaya.
BSCZ Mesin Panggang Kacang Almond Mesin Panggang Kacang
BSCZ Mesin Panggang Kacang Almond Mesin Panggang Kacang
Mesin panggang BSCZ digunakake kanggo manggang kabeh jinis biji garing, kacang, rempah-rempah, jamu lan bahan liyane kanthi otomatis. Iku nganggo struktur roller horisontal unik, dadi panas seragam, sealing apik kanggo èfèktif panggang pangan.
Mesin Pengolahan Kacang Mete Mesin Panggangan Kacang Mete
Mesin Pengolahan Kacang Mete Mesin Panggangan Kacang Mete
Video iki nuduhake garis mesin panggang seri BSCZ, cocog kanggo nggoreng rempah-rempah lan kacang-kacangan kanthi kapasitas gedhe. Ing tes iki, kita digunakake kanggo manggang kacang mete.
Mesin Pengering Bumbu Industri Mesin Pengering Pangan Mesin Panggangan Cabe
Mesin Pengering Bumbu Industri Mesin Pengering Pangan Mesin Panggangan Cabe
Mesin pemanggang utamane digunakake kanggo ngasilake beras puffed, jagung, kacang panggang, biji-bijian, rempah-rempah lan pangatusan bahan granular.Video iki nuduhake cara mesin panggang iki nggawe cabe garing.
Mesin Roasting Chickpea Roaster Machine Industrial Food Dehydrator Machine
Mesin Roasting Chickpea Roaster Machine Industrial Food Dehydrator Machine
Iki minangka mesin panggang seri BSCZ, bisa digunakake kanggo manggang kabeh jinis gandum garing, kacang, rempah-rempah, jamu lan bahan liyane kanthi otomatis.Mesin panggang iki (mesin dehidrator panganan) bisa digunakake kanthi akeh ing industri panganan, industri farmasi, industri kimia, industri minuman, lan liya-liyane.
Mesin Pengolahan Wijen Stainless Steel Roaster Nut Roasting Machine
Mesin Pengolahan Wijen Stainless Steel Roaster Nut Roasting Machine
Video iki nuduhake carane mesin panggang BSCZ seri panggang wijen.Mesin panggang iki bisa digunakake kanggo manggang macem-macem bahan, kayata wiji kembang srengenge, kastanye, kacang, wijen, almond, obat Cina, godhong tèh, rapeseed, kedelai, cabe ...
BSCZ Belt Type Roasting Machine Dehydrator Machine Dryer Machine
BSCZ Belt Type Roasting Machine Dehydrator Machine Dryer Machine
Mesin panggang utamane digunakake kanggo ngasilake beras puffed, jagung, kacang panggang, biji-bijian lan pangatusan bahan granular.
KONTAK KITA
Cukup ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa ngirim penawaran gratis kanggo macem-macem desain!
Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan