Cara Milih Mesin Penggiling Bumbu?

April 01, 2022

Kanggo milih mesin gilingan rempah-rempah suitbale, sampeyan kudu nimbang sawetara aspek. 1) papan apa sing bakal dadi lokasi produksi sampeyan  2) Kapasitas apa sing sampeyan butuhake? kg/jam  3) Apa ukuran bubuk sing kudu dituku? (jaring apa)

Cara Milih Mesin Penggiling Bumbu?
Kirimake priksaan sampeyan

Kanggo milih mesin gilingan rempah-rempah suitbale,

sampeyan kudu nimbang sawetara aspèk. 

1) papan apa sing bakal dadi lokasi produksi sampeyan 

Yen sampeyan  pengin nggiling rempah-rempah ing omah utawa ing toko, 

sampeyan kudu milih mesin listrik fase tunggal, yaiku 2,2 KW


 2) Apa kapasitas sing sampeyan butuhake? kg/jam  

Yen sampeyan butuh kapasitas cilik kaya 50 kg / jam, 100 kg / jam, ora apa-apa tuku gilingan tanpa siklon lan kothak saringan.

Sampeyan bisa nggunakake tas filter, tas kain kanggo ngumpulake bubuk rempah-rempah.


Nanging yen kapasitas sampeyan dhuwur, kaya 200 kg / jam, 500kg / jam ... etc, sampeyan kudu tuku gilingan karo siklon lan kothak Filter.


3) Apa ukuran bubuk sampeyan kudu njaluk? (jaring apa)

Yen sampeyan butuh 10 ~ 40 mesh rempah-rempah bubuk, umum palu pabrik bakal nggoleki,

yen sampeyan butuh bubuk rempah-rempah bubuk superfine, sampeyan butuh gilingan BSP ACM utawa pabrik cryogenic.


Iku ora gampang kanggo milih model tengen saka mesin gilingan rempah-rempah,

hubungi kita kanggo njaluk saran rinci profesional.

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan