panuku nuduhake saka klien Kanada kita- Mesin gilingan bubuk bran gandum? | Brightsail

Juli 11, 2022

Iki minangka video pertunjukan panuku saka klien Kanada kita. Ing video kasebut nggunakake pabrik palu BSG lan mesin sifting BSST kanggo nggawe bubuk bran barley. Dedak gandum mentah saka tanduran daging sapi.

panuku nuduhake saka klien Kanada kita- Mesin gilingan bubuk bran gandum? | Brightsail
Kirimake priksaan sampeyan

Ing taun 2021, klien Kanada tuku jalur produksi penyuling saka kita.

Lan saiki, dheweke wis wiwit nggunakake mesin kasebut.

Ing video kasebut, bahan mentah sing digiling yaiku jinis bran barley sing dipikolehi saka perusahaan bir.

Dheweke nggiling bran barley dadi bubuk kanggo nggawe sawetara produk sing sehat.

Lan padha nggunakake mesin grinding braley bran kita kanggo nggawe 20 bolong, 40 bolong, lan 60 bolong bubuk.

Mulane padha sijine mesin sifter ing siklon kanggo njaluk beda ukuran gandum bran bubuk.


Iki gambar saka mesin padha tuku.


mesin gilingan gandum

Mesin ayak bubuk

Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan