Kepiye carane nggawe gula bubuk kanthi mesin giling gula? | Brightsail

Juli 07, 2022

Kepiye carane nggawe gula bubuk kanthi mesin giling gula? ana 3 jinis mesin gilingan gula utamane, kita bakal ngenalake sampeyan carane milih sing sampeyan butuhake.

Kirimake priksaan sampeyan

carane nggawe gula bubuk deningmesin grinding gula?


Ana 3 jinis mesin gilingan gula utamané, 

kita bakal introduce sampeyan carane milih siji sing bakal perlu.

1)BSU universal crusher (kapasitas cilikmesin grinding gula

Iku apik kanggo produksi kapasitas cilik, kaya 100kg / jam, 200kg / jam, 300 kg / jam.

Lan bisa nggawe 20 ~ 150 bolong gula bubuk.


2)  BSG grinding unit (kapasitas gedhemesin gilingan gula bubuk)

Set iki apik kanggo produksi kapasitas gedhe, kayata 500kg / jam, 1000kg / jam, 2000kg / jam.

Lan uga bisa nggawe 20 ~ 150 bolong gula bubuk.


3) BSP icing sugar grinding mill (bisa nggawe gula bubuk superfine)

BSP pulveirzerer bisa nggawe 60 ~ 1000 mesh bubuk gula superfine.

Lan kapasitas bisa 100 ~ 2000 kg / jam.

Yen sampeyan kudu nggawe gula icing, mesin iki sing sampeyan butuhake.


Pilih basa liyane
Basa saiki:Basa Jawa

Kirimake priksaan sampeyan